Tuesday, January 10, 2012

Belum ada kekuatan

salam sahabat2 semua...saya rindu nak update blog, saya rindu nak berceloteh, rindu nak bercerita tentang keluarga dan anak-anak saya...cerita tentang auni dah berusia 11 bulan pun masih tertangguh...saya sangat xde mood...rase macam nak stop berblogging tapi macam nanti sangat rindu dengan cerita kawan yang saya ada...xpelah mungkin bila saya dah ok nanti saya akan update macam dulu2...sekarang ni saya masih mencari ketenangan diri...ok salam semua

7 comments:

@e_da said...

relax dulu su.. amik mood.. sy pun tgh down nak update blog tak mcm dulu

mama maman said...

Sama arr ngan kita.. kekadang ok kekadang hanyut... hehehe.. takyah la tutup blog.. biarkan je.. bila ok just update like nothing happen..:)

SSulieana said...

eda - ye mmg tgh mencari mood...x tau la smpai bila kan...huhu

mama maman - mmg takkan tutup blog, cuma tulah mood tgh kelaut ni...

darwina said...

kak sulie,

janganla tutup blog ni, dah setengah jalan dah ni, teruskan tulisan macam biasa,

kak sulie ni memikirkan masalah kat kepala tu kot? kalau ada masalah kak sulie ceritalah kat saya ni.

blog kak sulie dah semakin ramai pengikut, janganlah sia-siakan perjuangan kak sulie yang yang berbunga ni.

SSulieana said...

darwina-ye la tu...terima kasih...

ain syafiqah said...

kak sulie,

inilah perjuangan dalam kehidupan, kita kena kuatkan azam dan tekad kita dalam perjuangkan hasil pemikiran demi memanjangkan umur, lagi banyak tulisan lagi banyak pemikiran yang akan bercambah.

AMieN said...

Semuga diberikan kekuatan untuk berblogging semula... huhu