Thursday, November 22, 2012

Hasil Rembatan di Courts

salam ceria buat semua...ewahhh ceria la sangat kan...ceria la sebab harini baru ada mood nak update blog kan...nak update blog mood kena ceria tau kawan2...kalau mood sedih nanti yang baca blog kita pun sedih jugak...hahaha merepek sudah...

cerita hari sabtu minggu bila pun aku tak ingat dah ni...kisah kami terjah courts untuk menyoping secara percuma...seronok nya bila dapat shopping tanpa keluar duit kan...yeye jom tengok gambar je la





si encem mama teman mama ngan abah nk g shopping, adik dok kat taska, nasib baik taska depa ni ari sabtu bukak...kalau tak memang haru biru bawak si kenit tu...



sebenarnya nak menghabiskan voucher yang dapat masa contest dumex dugro aritu...100X10...sampai2 courts salesman kat situ tgk la voucher, boleh dia cakap, kak dah expired la...sayang je...dan aku pun pelik...expired? aku cakap balik ke dia...bukan 2013 ke expired...hah sukati ko je ye...salah tengok la tu...






kitorang pergi yang kat shah alam je...dan barang pun x berapa nak banyak pilihan...banyak stok xde..






sementara mama uruskan pembayaran...buat la macam rumah sendiri ya nak...



posing dengan hasil rembatan di courts...zayyan kata...wah hebatnya...hehehe



dan inilah hasil rembatan kami, abah suruh ambik barang elektrik je...top up la barang apa yang xde lagi kat rumah tu...kebetulan iron dengan rice cooker kat rumah dah rosak, so dapat la ganti yang baru...total semua RM 1001.60...cuma tambah RM 1.60 je...Alhamdulillah
***selesai entri yang sekadar untuk kenangan kami

3 comments:

~MommyAida~ said...

Wahh bestnyaa dapat shopping free..hehe..rezeki kan..banyak plak tu barang dapat..memang berbaloi-baloi...hihihi

wadi hassan said...

hebatnya kak suli dapat voucher bernilai seribu ringgit tu. banyaknya barang bule beli la tu...

ermmm macam mana buleh dapat tu kak suli?

ya, kak suli kena bagi hepi blog ni, baru ceria macam pi kat tempat kuda hari tu. kan seronok macam tu.

Tapi kalau nak sedih pun apa salahnye, ye dak? manusia ni kadang kala hepi, kadang kala sedih, kadang kala bingung, kadang kala takketentuan.

yang penting manusia tetap manusia, tak bule jadi robot, tapi kalau tengok cerita Robocop tu tipu la, american punya cerita.

myasara said...

beli oven ke? pasni leh la buat kek..hehe