Wednesday, January 6, 2010

2010 + Zayyan @ 4 months

rasenye belum terlambat lg nk wish hepi new year kan...kejap je dh masuk 2010...emmm byk kenangan taun 2009 ni...antara yg paling manis mestilah beranakkan si budak zayyan tu...hehehe
apa2 pun semoga tahun 2010 ni akan dilalui dgn hari2 yg penuh bermakna tanpa ada sebarang musibah yg tidak diingini Insyaallah....

nk juga selitkan gmbr2 si zayyan...dh 4 bulan dh budak ni...check up aritu berat dia naik sikit je...rsnye minum susu dh berbotol2 dh bdk ni...pastu dia batuk2 ngan sesema skit...tukr bln kot...xpe janji aktif kamu ye...

suke wat mata jegil la bdk ni...pantang nmpk camera tau!

dh pandai meniarap dh dia...bagus2
mamanye pun haruslah interprem...maklumlah first entri utk 2010...wakaka

11 comments:

Jasfyra said...

zayyan budak comel...
mama makin cun la.. :)

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

mata dia bulatnya...........

adda cute cloth said...

salam su..adda ni.. adda copy gambr letak dalm blog adda leh?? su beli baju rayyan pakai tu ngan adda kan?? :P

SSulieana said...

zura ~ mama nye tu sudah pasti lah...hehehe

su ~ aku takut sbnrnye tgk mata dia...hahaha

adda ~ ooo adda nk buat zayyan ni jd model kecik ek...sila2

mar!ahaf!z said...

hehe tak sangka sulie dah ada anak.. nak tgk je dia dukung zayyan.. dah la sulie kecik.. mesti tomei je..

Mister Amien said...

bagus, pandang kamera. ada tokoh boleh jadi model suar dalam budak ni. hehehee

Seri Nuang Shah Alam said...

mata tu dia ikut mata zaidi yang garang, kalau org first time tgk zed zaidi, mesti depa ingat dia garang dan serius..

mama dia nie control ayu sambil pegang anak dia. hahahaa

Seri Nuang Shah Alam said...

sulie memang kecik dan halus... bila anak dia dah besaq sikit, mesti dia lagi kecik. hehehehehehehehee..

Seri Nuang Shah Alam said...

amin, hang tunggu la anak hang besaq nanti, hang tgk lari tak cukop tanah, tadak masa dah hang nak buat rambut chachak...hahahaa

SSulieana said...

amboi2...dukung ank mestilah control ayu, br nmpk mcm dukung adik...wakakak

kite tgk la nnti amin tu cmne...pndai je kenekan org ye!

sufina said...

zayyan minum susu ibu lg ker?