Monday, December 17, 2012

NurNatrah Amani

Inilah baby my opismate yang aku ckp aritu...sedap nama dia...Nurnatrah Amani nama diberi, lahir secara ceasarian, berat dia 3.02 kg....tapi baby x keluar lagi dari hospital sebab ada jaundis...semoga baby cepat sembuh ye...

2 comments:

~MommyAida~ said...

wahh comelnya baby..nama pon sedap..semoga baby cepat2 keluar hosp ye..

Notorious B.I.G. said...

tahniah kepada kak shimut. Wah Kai Ruff dah menjadi pengurus harta dah ni, pewaris harta dia dah keluaq. Fulamak, shimut dah emak ni. lama la kak shimut cuti nie.

Lepas ni kak shimut dapat rujeki mencorah-corah ni, hang tengok nanti. Tablet dah ada, lepas ni lain plak.. chewahhhhhh...

Kawan-kawan seangkatan pon dah pi melawat kak shimut kat rumah saket Serdang.

kat situ kak shimut telah ditemukan dengan shabat lama masa kat ITM, bini dia pon ada kat situ, maka kawan kak shimut tu pon tak buleh nak lari mana dah.. itulah Tuhan punya kuasa. Kita tak buleh lari dari kawan-kawan di sekeliling kita. Setiap manusia adalah bersaudara... Band of Brothers. yehaaaaaaaaaaaaaaaaa... yeba yeba angre angre...