Monday, April 22, 2013

Ke Melaka-Bayou Lagoon Park Resort

Plan dah lama nak bawak anak2 g jalan2, pikir2 pergi melaka je lah...xde la jauh sangat kan...survey2 terjumpa la tempat ni, Bayou Lagoon park Resort, ada water thempark sekali...sekali tengok kat streetdeal dia ada jual voucher utk tempat ni dengan harga pun berpatutan sgt2...apa lagi discuss la dengan en.zaidi dan dia pun setuju...kami ambik studio suite...jom le tengok gambar...




Bilik air dia dan atas pantry...


anak2 yang sampai2 terus happy...


anak2 yang tengah menjakun dgn dekorasi bilik...auni sampai nganga...hehe


simple dan cantik


malam tu abah bawak turun tilam tu...takut anak jatuh tergolek...maklumlah anak2 tido melasak kemain...


si auni yang serabai...panjang dh rambut depan tu, abah x bagi potong sbb nk bg depan tu pjg terus...huhu...zayyan dh start dgn tab dia...




sampai2 abah terus tengok badminton...tengok zayyan tengah main game tu...


coffee table dia ni dh jadi port dia lepak..


adik si rambut gerbang x abis2 ngan peace yg x jadi tu...abg masih layan game smpai habis bateri baru reti stop..grrrr!!!


adik dan abah...



ok la...ni tunjuk bilik je dulu ye...next entry baru tunjuk diorang bersuka ria main air....hehehe

4 comments:

amy suhaiza said...

kelasnya

eMMe said...

bestnye..nampak selesa..
dah anak dara dah auni.. abg Zayyan dah jadi anak teruna...

Jasfyra said...

bestnya..bape rate kt sini eh?
ingat nk jln2 melaka gak :)

~MommyAida~ said...

nampak mnarik bilik ni..sbb baru lagi kan..wah zayyan..tab tak lepas dari tangan dia..sama cam Aqil..Auni si chomel!!!