Tuesday, November 11, 2014

Selero D Timur, Ayer @8 Putrajaya

Assalam semua

Lunch semalam makan kat Ayer@8 lagi...sebab malas nak pergi jauh2. tak dinafikan kedai2 makan kat ayer 8 ni kebanyakan memang mahal...sekali sekala boleh ler...mau hari2 kopak gak la duit weiii. ini menu semalam makan di Selero D' Timur



member aku makan koey teaw Seafood...yesss mmg super sedap




ni aku punya Beef Noodle... Rasa biasa2 jerk

Yang bestnya...semua yang kami makan ni adalah free ye...masa nak bayar cashier cakap, meja 19 dah settle kan bil kami...Alhamdulillah syukur...rezeki...semoga orang yang belanja kami tu murah rezeki...selamat duit kami...kih kih...actually yg belanja tu adalah kenalan kami jugak...hihi


-EndWithLove-







6 comments:

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Nampak sedap Kuey Tiaw Tom yam tu..hurmm..untungnya ada orang belanja..murah rezeki orang tu kan.. ;)

AMIIZAA said...

nampak sedappppp dua2:)

eMMe said...

Me antu tomyam, su, Jumaat ni belanja tomyam kat Ayer8 heeee~

mama maman aka yana said...

dah lama xde org belanja.. hehehe

Seri Nuang Shah Alam said...

wah syoknya dapat makan free tu. bukan senang nak dapat makan free kat tempat camtu.

Seri Nuang Shah Alam said...

Harga dia mesti mahal tu?